Ciastka herbaciane bezy cytrynowe Bek

Ciastka herbaciane bezy cytrynowe Bek
Cytrynowe ciastka bezowe Beka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zimny bicz, białko jaja plus filiżanka białek, instant cytrynowy pudding mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Bezowy mus czekoladowy s ' more Cakes, oraz Piernikowe ciastka Latte z cynamonową bezą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wymieszać ciasto z pojemnikiem z chłodnym ubijakiem i dodać 1 białko jaja. Spryskaj puszkę muffin sprayem zapobiegającym przywieraniu. Miarka 1 łyżka mieszanki do każdej puszki. Mąka ręce lub tył łyżki i naciśnij ciasto, spłaszczając go jak ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
3
Piec przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Wymieszać 2 szklanki mleka z 2 paczkami puddingu mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
6
Mieszanina powinna być gruba.
7
Dodać 1 łyżkę budyniu wymieszać na wierzchu każdego ciasta i rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
8
Podnieść temperaturę pieca do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Pozostałe 1 szklankę białka ubić do uzyskania miękkich szczytów, następnie dodać cukier i śmietanę z kamienia nazębnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
10
Mieszaj do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż skórkę z 1 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
11
Rozprowadzić lub wymieszać 1 łyżkę bezy na wierzchu każdego ciasta. Zakryj całkowicie górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
12
Piec w temperaturze 425 stopni F, aż końcówki będą lekko złote, o 3 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W41 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn