Ciastka herbaciane bezy cytrynowe Bek
Cytrynowe ciastka bezowe Beka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. 109 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zimny bicz, białko jaja plus filiżanka białek, instant cytrynowy pudding mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 41 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Bezowy mus czekoladowy s ' more Cakes, oraz Piernikowe ciastka Latte z cynamonową bezą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać ciasto z pojemnikiem z chłodnym ubijakiem i dodać 1 białko jaja. Spryskaj puszkę muffin sprayem zapobiegającym przywieraniu. Miarka 1 łyżka mieszanki do każdej puszki. Mąka ręce lub tył łyżki i naciśnij ciasto, spłaszczając go jak ciasto.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.
Wymieszać 2 szklanki mleka z 2 paczkami puddingu mix.
Mieszanina powinna być gruba.
Dodać 1 łyżkę budyniu wymieszać na wierzchu każdego ciasta i rozprowadzić.
Podnieść temperaturę pieca do 425 stopni F.
Pozostałe 1 szklankę białka ubić do uzyskania miękkich szczytów, następnie dodać cukier i śmietanę z kamienia nazębnego.
Mieszaj do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż skórkę z 1 cytryny.
Rozprowadzić lub wymieszać 1 łyżkę bezy na wierzchu każdego ciasta. Zakryj całkowicie górę.
Piec w temperaturze 425 stopni F, aż końcówki będą lekko złote, o 3 protokół.