Ciasteczka Ziemniaczane IV
Jeśli chcesz dodać do swojego repertuaru więcej przepisów bezmlecznych, wegetariańskich i wegańskich , ciasteczka z chipsami ziemniaczanymi IV mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 7 centów za porcję otrzymasz deser na 36 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 53 kalorie . Ten przepis z Allrecipes ma 7 fanów. Udaj się do sklepu i kup cukier cukierniczy, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 16% , to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Ciasteczka z kawałkami czekolady i kawałkami czekolady z brązowym masłem , Ciasteczka z kawałkami czekolady i kawałkami czekolady oraz Ciasteczka z kawałkami ziemniaków LAY'S .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Tłuszcz i cukier utrzeć na jasną masę. Wymieszaj wanilię i mąkę, a następnie ostrożnie dodaj chipsy ziemniaczane.
Nakładać łyżkami na nienatłuszczoną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 do 18 minut lub do momentu, aż uzyskasz złoty kolor, nie przepalaj.
Posyp ciepłe ciasteczka cukrem pudrem i wyjmij na drucianą kratkę, aby ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to moje ulubione desery. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "