Porzeczkowe ciasteczka z rodzynkami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 48 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Jeśli masz orzechy włoskie, mleko, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny}, Ciasteczka cytrynowo-porzeczkowe, oraz Ciasteczka Pistacjowo-Porzeczkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Masło śmietankowe i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
3
Dodać mleko i jajka, dobrze mieszając. Odstawić 1/4 szklanki mąki. Resztę przesiać sodą oczyszczoną, cynamonem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
4
Posypać startą skórką pomarańczy. Wymieszać z masłem aż do dobrze wymieszanego. W osobnej misce wymieszaj razem porzeczki, rodzynki, daktyle i orzechy. Wymieszać z 1/4 szklanki mąki. Wchodzisz na ciasto.