Ciasteczka Z Dyni I Pekanu
Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 137 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, masło, wanilia pieczenia chipsy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Maślane Pecan Pumpkin Spice Cookies, Spice Up Your Life: Pumpkin Spice Breakfast Cookies, oraz Easy Pumpkin Spice Pecan Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar cookie arkusz ze skróceniem lub sprayu do gotowania, lub linii z gotowania pergamin papier lub Silikonowa Mata do pieczenia.
W dużej misce, beat brązowy cukier, masło, jajka, dynia i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i przyprawami. Wymieszać z orzechami pekan i frytkami do pieczenia. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na arkuszu ciastek.
Piec 10 do 14 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Wyjmij do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Umieść powłokę cukierków w małej plastikowej torebce do zamykania zamrażarki; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia. Delikatnie ściśnij torebkę, aż powłoka będzie gładka; odetnij mały róg torebki. Wycisnąć worek do mżawki powłoki nad ciastkami.