Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 137 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę, masło, wanilia pieczenia chipsy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Maślane Pecan Pumpkin Spice Cookies, Spice Up Your Life: Pumpkin Spice Breakfast Cookies, oraz Easy Pumpkin Spice Pecan Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. smar cookie arkusz ze skróceniem lub sprayu do gotowania, lub linii z gotowania pergamin papier lub Silikonowa Mata do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce, beat brązowy cukier, masło, jajka, dynia i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia i przyprawami. Wymieszać z orzechami pekan i frytkami do pieczenia. Upuść ciasto przez łyżki stołowe na arkuszu ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Kawałki Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Dynia
Wanilia
Masło
Pliki Cookie
Orzeszki Pekan
Przyprawy
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec 10 do 14 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjmij do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
5
Umieść powłokę cukierków w małej plastikowej torebce do zamykania zamrażarki; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na wysokości około 1 minuty lub do zmiękczenia. Delikatnie ściśnij torebkę, aż powłoka będzie gładka; odetnij mały róg torebki. Wycisnąć worek do mżawki powłoki nad ciastkami.