Ciasteczka Wiśniowo-Czekoladowe
Ciasteczka wiśniowo-czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, orzechy włoskie, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cherry Chocolate Chip Cookies, Cherry Chocolate Chip Cookies, oraz Cherry Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. mgła 24-cup mini muffin cyny z gotowania sprayu.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce.
W dużej misce wymieszać masło i brązowy cukier.
Dodać jajko i wanilię i ubijać na gładką masę.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać, aż tylko włączone. Wymieszać z wiórkami czekoladowymi, orzechami i suszonymi wiśniami.
Łyżka trochę ciasta ciasteczka do każdej filiżanki muffin, więc ciasto przychodzi tylko do wierzchołków filiżanek (ciasteczka Nie wzrośnie dużo).
Piec, aż ciasteczka są złote wokół krawędzi i po prostu ustawić w centrum, 10 do 12 minut.
Wyjmij puszkę do stojaka z drutu i odstaw na 5 minut przed usunięciem ciastek, aby całkowicie ostygnąć na stojaku.