Załadowane ciasteczka owsiane Pauli mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 42 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, zmielony imbir, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Ciasteczka owsiane Paula, Załadowane Ciasteczka Owsiane, oraz Załadowane Ciasteczka Owsiane.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Nasmaruj 1 lub więcej arkuszy ciasteczek.Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę razem masło, skrócenie, i cukier w misce, aż puszyste.
Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, proszek do pieczenia, imbir, gałkę muszkatołową, cynamon, goździki i ziele angielskie; wymieszać z kremową mieszanką. Złożyć płatki owsiane, rodzynki, orzechy włoskie i wanilia, dobrze mieszając. Upuść zaokrąglone łyżeczki na arkusz ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Ziele Angielskie
Cynamon
Płatki Owsiane
Rodzynki
Wanilia
Orzechy Włoskie
Goździki
Pliki Cookie
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec przez 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Mżawka z brązowym lukrem maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Lukier
7
W małym rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu do złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Zdjąć rondel z ognia; wymieszać przesiany cukier puder i wanilię. Wymieszać w wystarczającej ilości wody (2 do 3 łyżek stołowych), aby uzyskać lukrowaną konsystencję.