Ciasteczka karmelowo-jabłkowe to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Jeśli masz mąkę, cukier cukierniczy, indywidualnie owinięte karmelki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe, Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe, oraz Ciasteczka Karmelowo-Jabłkowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Cukier cukierniczy, masło i 1 koncentrat soku jabłkowego ubić w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie lekki i puszysty; wymieszać mąkę i sól, aż ciasto się połączy.
Rozwałkuj ciasto na 3/4-calowe kulki i ułóż na nieczystych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krawędzie będą jasnobrązowe, 12 do 17 minut. Natychmiast włóż wykałaczki do środka każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Umieść ciasteczka na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Połącz karmelki, koncentrat soku jabłkowego 2 łyżki i wodę w rondlu na małym ogniu; gotować i mieszać, aż mieszanina będzie gładka, 5 do 10 minut. Łyżka sos karmelowy na każdym ciastku, pozwalając nadmiar sos karmelowy kapać.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Na talerz wlać orzechy włoskie. Wciśnij spód każdego ciastka pokrytego karmelem do orzechów włoskich i przenieś na arkusz woskowanego papieru, aby ustawić.