Ciasteczka Kanapkowe Z Miętą Czekoladową

Ciasteczka Kanapkowe Z Miętą Czekoladową
Miętowe czekoladowe ciasteczka kanapkowe to Wegetariańskie przepis z 18 porcjami. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasteczka Kanapkowe Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z miętowym nadzieniem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem lub folią; odstawić. W średnim rondlu, podgrzać i wymieszać 1-1 / 2 szklanki Ghirardelli® 60% kakao słodko-gorzkie czekolady pieczenia chipsy i masło na bardzo małym ogniu, aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać jajka, cukier, mąkę, wanilię i proszek do pieczenia. Ubij drewnianą łyżką, aż połączysz, skrobając boki patelni. Wymieszać w pozostałej 1 szklance Ghirardelli 60% kakao słodko-gorzkie czekolady pieczenia chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PatelniaPatelnia
4
Upuść ciasto za pomocą małej miarki do ciastek lub przez zaokrąglone łyżeczki 2 cale od siebie na przygotowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec przez 8 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą twarde, a powierzchnie matowe i trzeszczące. Ostudzić na blasze ciastka przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść do stojaka z drutu; fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Aby zebrać ciasteczka, rozłóż miętowe nadzienie czekoladowe na spodniach połowy ciastek. Góra z pozostałymi ciasteczkami, dół strony w dół. Cieszyć się natychmiast lub przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Miętowe nadzienie czekoladowe: w małej misce połącz serek śmietankowy z cukrem pudrem. Wymieszaj wystarczającą ilość mleka, 1 łyżeczkę na raz, aby uzyskać nadzienie o konsystencji rozszerzającej. Wymieszać posiekane Ghirardelli Peppermint Bar Kora pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
CzekoladaCzekolada
KoraKora
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W53 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn