Ciasteczka Jabłkowo-Owsiane
Ciasteczka jabłkowo-owsiane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 125 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, jajka, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasteczka Śniadaniowe Z Dyni Owsianej, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W dużej misce, beat masło, cukier granulowany i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Beat wanilii i jaj, skrobanie boki od czasu do czasu, aż mieszane.
W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki na mieszankę cukru. Mieszamy z owsem i jabłkiem. Na arkuszu cookie, upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale od siebie.
Piec około 10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 1 minuta; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W średniej misce ubić cukier puder i sok jabłkowy na gładką masę, używając trzepaczki lub widelca.
Mżawka nad chłodzonymi ciastkami na stojaku chłodzącym.
Odstawić około 1 godziny lub do momentu ustawienia glazury.