Ciasteczka górskie II
Górskie ciasteczka II wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki, sól, ser śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Ciasteczka Z Baru Górskiego, Górskie Ciasteczka, oraz Michigan Mountain Biking Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Aby ciasto: w misce, śmietana 1 szklanka masła, 1 szklanka cukru cukierniczego i 2 łyżeczki wanilii.
Połączyć 2 szklanki mąki i 1/2 łyżeczki soli. Stopniowo dodawać do kremowanej mieszaniny i dobrze wymieszać.
Kształt na 1 calowe kulki; miejsce 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia. Zrób głębokie wcięcie na środku każdego pliku cookie.
Piec przez 10 do 12 minut lub do momentu, gdy brzegi po prostu zaczną brązowieć.
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Aby zrobić nadzienie: w misce ubić serek śmietankowy, 1 szklankę cukru cukierniczego, 2 łyżki mąki i 1 łyżeczkę wanilii.
Dodać orzechy pekan i Kokosowe; dobrze wymieszać.
Łyżka 1/2 łyżeczki nadzienia do każdego ciastka.
Rozgrzać kawałki czekolady, 2 łyżki masła lub margaryny i wody w małym rondlu do rozpuszczenia. Wymieszać w 1/2 szklanki cukru cukierniczego.