Ciasteczka Ghirardelli ® Ultimate Double Chocolate
Ghirardelli ® Ultimate Double Chocolate Cookies może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, kakao bittersweet Chocolate chips, Ghirardelli półsłodkie czekoladowe chipsy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowe Ultimate Double, Ciasteczka Czekoladowe Ultimate Double, oraz Ghirardelli Double Chocolate Milkshake Cupcakes.
Instrukcje
Roztop bittersweet Chocolate chips and butter in top of a double boiler or in the heatproof bowl over ledwo gotującej się wody, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
W dużej misce, ubić jajka i cukier z mikserem elektrycznym, aż zgęstnieje; mieszać w mieszaninie czekolady.
W małej misce wymieszać mąkę i proszek do pieczenia; wymieszać z mieszaniną czekolady. Delikatnie wymieszać w czekoladzie chipsy i orzechy włoskie.
Za pomocą arkusza folii z tworzywa sztucznego uformuj ciasto na dwie kłody, każda o średnicy 2 cali i długości około 8 cali. Ponieważ ciasto będzie dość miękkie, użyj plastikowej folii, aby utrzymać ciasto w kształcie kłody. Owinąć szczelnie; przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do firmy.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Posmaruj arkusz ciastek lub linię pergaminem.
Rozpakuj ciasto. Ostrym nożem pokroić ciasto na 3/4-calowe plastry.
Umieść plastry 1 1/2 cala od siebie na przygotowanym arkuszu ciastek.
Piec przez 12 do 14 minut, aż na wierzchu ciastek utworzy się błyszcząca skórka, ale wnętrze jest nadal miękkie.
Niech ostygnie na arkuszu cookie. Następnie wyjmij z blachy ciastka metalową szpatułką.
Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez okres do jednego tygodnia.