Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe I
Ciasteczka czekoladowo-miętowe wymagam około 45 minut od początku do końca. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 162 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sody oczyszczonej, sól, cukierki wafel czekolady mięty, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Z Awokado + 5 Zdrowych Świątecznych Ciasteczek, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe (Andes Cookies), oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na małym ogniu gotuj masło, cukier i wodę, aż masło się rozpuści.
Dodać wiórki czekoladowe i mieszać, aż częściowo się stopią.
Wyjąć z ognia i nadal mieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Wlać do dużej miski i odstawić 10 minut do ostygnięcia lekko.
Z dużą prędkością, ubić w jajkach, jeden na raz do mieszaniny czekolady. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj suche składniki, ubijając aż do wymieszania. Schłodzić ciasto około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozwałkuj ciasto na kulki i umieść je na arkuszu ciasteczek w odległości około 2 cali od siebie.
Piec 8-10 minut. Podczas pieczenia ciastek rozpakuj miętówki i podziel każdą na pół. Po wyjęciu ciasteczek z piekarnika na każde ciastko nakładamy 1/2 mięty.
Odstawić miętę na 5 minut, aż się stopi, a następnie rozłożyć miętę na wierzchu ciastka. Jedz i ciesz się!