Ciasteczka Czekoladowe Nadziewane Ganache
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj Nadziewane Ganache ciasteczka czekoladowe. Ten przepis służy 18 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz masło, ekstrakt z wanilii, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne ciasteczka czekoladowe z Ganache Bourbon, Dyniowe ciasteczka czekoladowe z czekoladowym Ganache, oraz Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić ciasteczka: Rozgrzej piekarnik do 37
Orzechy rozłóż na talerzu ciasta i tosty przez 8 minut; ostudzić, a następnie posiekać.
W misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W misce stojącego miksera wyposażonego w łopatkę (lub za pomocą miksera ręcznego), masło śmietankowe z cukrami i wanilią na średniej prędkości, około 1 minuty. Beat in the egg. Mikserem z małą prędkością ubijamy suche składniki. Beat w orzechach włoskich i chipsy czekoladowe. Łyżka poziom łyżki ciasta na 2 ungreased blach do pieczenia, o 2 cale od siebie. Przechowywać w lodówce przez 30 minut, aż firma.
Włożyć czekoladę do miski. W rondlu zagotować śmietanę i syrop kukurydziany; zalać czekoladą i odstawić na 1 minutę.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do crme frache. Przechowywać w lodówce ganache, mieszając od czasu do czasu, aż gruby i spreadable, 1 godzinę.
Piec ciasteczka przez 12 minut, aż złoty; ostudzić na arkuszach przez 2 minuty, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Kanapki ciasteczka czekoladowe z ganache i służyć.