Ciasteczka czekoladowe czarno-białe
Czarno-białe ciasteczka z czekoladą mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kahlúę, półsłodkie czekoladowe minichipy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka czekoladowe czarno-białe, Czarno-białe czekoladowe ciasteczka i prezenty, oraz Grube i żujące Czarno-białe ciasteczka czekoladowe z orzechami pekan.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli wymieszać trzepaczką.
Połączyć cukry, masło, i skrócenie w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Połącz 1/4 szklanki wody, substytut jajka, Kahla i wanilia w małej misce.
Dodać mieszaninę Kahla do mieszaniny cukru; ubić 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki; beat z małą prędkością tylko do połączenia. Fold w czekoladowe chipsy, biała czekolada chips, i pekan. Spadek przez poziom łyżki stołowe 2 cale od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec, 1 arkusz na raz, w 350 przez 14 minut lub tylko do zestawu i zaczyna brązowieć wokół krawędzi i na dnie.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na patelni 1 minutę.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
Uwaga: całkowicie schłodzone ciasteczka można zamrozić nawet na miesiąc w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.