Ciasteczka Czekoladowe Crackle
Ciasteczka czekoladowe Crackle mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 71 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, brązowy cukier mocno, Holenderski proces kakao w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Crackle, Ciasteczka Czekoladowe Crackle, oraz Ciasteczka Czekoladowe Crackle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni. Słodko-gorzką czekoladę pokroić na małe kawałki i rozpuścić na średnim ogniu w żaroodpornej misce lub na górze podwójnego kotła ustawionego na patelni z gotującą się wodą. Odstawić do ostygnięcia. Przesiać mąkę, kakao, proszek do pieczenia i salt.In miska wytrzymałego miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubijaj masło i jasnobrązowy cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka i wanilię, i ubić, aż dobrze połączone.
Dodaj roztopioną czekoladę. Z mikserem na niskiej prędkości, naprzemiennie dodając suche składniki i mleko,aż do połączenia. Ciasto podzielić na ćwiartki, owinąć folią i schłodzić w lodówce, aż będzie twarde, około 2 godzin.Na czystym blacie rozwałkuj każdą porcję ciasta na kłódkę o długości około 16 cali i średnicy 1 cala, używając cukru cukierniczego, aby zapobiec przyklejeniu. Owiń kłody w folię i przenieś na blachę do pieczenia. Schłodzić przez 30 minut.
Pokrój każdą kłódkę na 1-calowe kawałki i wrzuć cukier cukierniczy, po kilka na raz. Za pomocą rąk, toczyć kawałki w kształcie kuli. Jeśli widoczne jest jakiekolwiek ciasto w Kolorze kakaowym, ponownie rozwałkuj ciasto w cukrze cukierniczym, aby całkowicie pokryć.
Umieścić ciasteczka 2 cale od siebie na blasze wyłożonej Silpat.
Piec, aż ciasteczka spłaszczą się i cukier dzieli, 12 do15 minut.
Przenieś z piekarnika do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia.