Ciasteczka Czekoladowe Bezowe

Ciasteczka Czekoladowe Bezowe
Czekoladowe ciasteczka bezowe to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cukier, ekstrakt z wanilii, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Bezowe, Czekoladowe Ciasteczka Bezowe, oraz Czekoladowe Ciasteczka Bezowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz białka jaj, śmietanę tatarską i waniliową. Beat aż białe tworzą miękkie szczyty. Powoli dodawać cukier; ubijać, aż powstaną sztywne szczyty, a mieszanina stanie się błyszcząca. Wchodzisz w kakao i czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
3
Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na nasmarowany arkusz ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn