Ciasteczka Budyniowo-Czekoladowe
Pudding-ciasteczka czekoladowe może być tylko deser szukasz. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 233 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, półsłodkie kromki czekoladowe, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Z Kęsem, Kozi Ser I Wegetariański Kęs, oraz Bananowe Mini Batoniki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Beat masło, cukry, suchy budyń wymieszać i wanilii w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka i sodę oczyszczoną; dobrze wymieszać. Stopniowo ubić w mące. Wymieszać z czekoladą.
Upuść łyżeczki ciasta, 2 cale od siebie, na blachy do pieczenia.
Piec 8 do 10 min. lub aż lekko zbrązowieje. Fajne 3 min. na blachach do pieczenia.
Usuń do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.