Ciasta Z Soczewicy (Paszteciki)

Ciasta Z Soczewicy (Paszteciki)
Ciasta z soczewicy (paszteciki) wymagają ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zboża pszenne i jęczmienne, przyprawy do drobiu, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Curry Paszteciki Z Soczewicy, Azjatyckie paszteciki z ryżem i soczewicą, oraz Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny.

Instrukcje

1
Umieścić soczewicę i wodę w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż.
3
W dużej misce wymieszać gotowaną soczewicę, mleko, zboża pszenne i jęczmienne, jaja i orzechy włoskie. Doprawić mieszanką zupy cebulowej i przyprawą do drobiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do DrobiuPrzyprawa Do Drobiu
Gotowana SoczewicaGotowana Soczewica
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JęczmieńJęczmień
ZbożaZboża
PszenicaPszenica
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dobrze wymieszać za pomocą rąk, ponieważ mieszanina będzie bardzo gęsta.
5
Odstawić na 30 minut, lub przechowywać w lodówce na noc.
6
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Użyj łyżki do lodów, aby podzielić się kulkami mieszanki soczewicy. Upuść miarki do bułki tartej i płaszcz podczas spłaszczania w paszteciki. Smażyć hamburgery na gorącej patelni, aż ładnie rumiane z obu stron, o 5 minut na stronę, w zależności od grubości pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
LodyLody
SoczewicaSoczewica
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn