Ciasta Z Soczewicy (Paszteciki)
Ciasta z soczewicy (paszteciki) wymagają ok. 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zboża pszenne i jęczmienne, przyprawy do drobiu, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Curry Paszteciki Z Soczewicy, Azjatyckie paszteciki z ryżem i soczewicą, oraz Paszteciki z soczewicy lub Burger Bezmięsny.
Instrukcje
Umieścić soczewicę i wodę w rondlu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 30 protokół.
W dużej misce wymieszać gotowaną soczewicę, mleko, zboża pszenne i jęczmienne, jaja i orzechy włoskie. Doprawić mieszanką zupy cebulowej i przyprawą do drobiu.
Dobrze wymieszać za pomocą rąk, ponieważ mieszanina będzie bardzo gęsta.
Odstawić na 30 minut, lub przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Użyj łyżki do lodów, aby podzielić się kulkami mieszanki soczewicy. Upuść miarki do bułki tartej i płaszcz podczas spłaszczania w paszteciki. Smażyć hamburgery na gorącej patelni, aż ładnie rumiane z obu stron, o 5 minut na stronę, w zależności od grubości pasztecików.