Ciasta z dyni i kopru włoskiego

Ciasta z dyni i kopru włoskiego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj ciasta z dyni i kopru włoskiego. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 110 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Mieszanka kopru włoskiego, ricotta salata, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Wypieki Wypełnione Dynią, Wypieki z Fetanu i dyni, oraz Pumpkin Chocolate Chip Ciasta.

Instrukcje

1
Posiekać 1/2 szklanki liści kopru włoskiego i rezerwy, a następnie usunąć łodygi i twardą zewnętrzną warstwę z cebulki. Połówki żarówki i ruszt na dużych otworach 4-stronnej tarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
2
Ciepła 1/3 Puchar oliwy z oliwek w 12-calowej patelni ciężkiej na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie i podsmażyć cebulę, mieszając, aż zmięknie, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać dynię i startego kopru włoskiego i gotować, często mieszając i skrobanie wszelkie brązowe kawałki, aż warzywa będą miękkie, o 12 protokół. Wymieszać w płatki bulgur i chile i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
WarzywaWarzywa
DyniaDynia
BulgurBulgur
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Dodać liście kopru włoskiego i miętę, następnie zdjąć z ognia i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
MiętaMięta
5
Odstawić na 15 minut. Sery wymieszać i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1
Utrzymując pozostałe arkusze pokryte, pędzel 1 arkusz sajgonki lekko z olejem z krokosza barwierskiego i umieścić skąpe 2 łyżki napełniania 1 cal od krawędzi najbliżej Ciebie. Wypełnienie formularza do dziennika, pozostawiając 1/2-calowy obramowanie z każdej strony. Złóż dno arkusza nad wypełnieniem, a następnie złóż po bokach. Luźno zwijaj się od siebie, tworząc cylinder, szczotkuj górną krawędź białkiem jajka i naciśnij, aby uszczelnić. Zginać cylinder w kształcie podkowy. Zrób więcej ciast w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Białka JajBiałka Jaj
RolkaRolka
2
Rozgrzać tyle krokosza barwierskiego i oliwy z oliwek, aby zmierzyć 3/4 cala w głębokim 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż termometr głęboko tłuszczu rejestruje 177°. Smaż ciasta 2 lub 3 na raz, obracając raz, aż złoty kolor, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
3
Przenieść łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby odcedzić i przywrócić oleje do 177° między partiami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Napełnianie można wykonać 1 dzień wcześniej.
2
Schłodzić i schłodzić, przykryte. Przed użyciem należy powrócić do temperatury pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje25
Ocena Zdrowia5
Magazyn