Ciasta Risotto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj ciastek Risotto. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis służy 12. 164 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka parmezanu, olej canolan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Ciasta Risotto, Ciasta Risotto, oraz Ciasto Risotto Z Kalafiorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce dodać resztki risotto, jajka, kukurydzę, bułkę tartą i parmezan i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Wymieszać, aby dobrze połączyć. Uformować na 12 kulek wielkości orzecha włoskiego, następnie spłaszczyć na paszteciki i ułożyć na blasze do pieczenia.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki i gotować, aż będą złote, o 3 do 4 protokół na stronę.
Usuń paszteciki z oleju do blachy do pieczenia wyłożone brązowym workiem lub ręcznikami papierowymi, aby odsączyć nadmiar oleju.
Przełożyć na tacę i podawać na gorąco.