Ciasta Halibut
Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli 1,18 zł za porcję spada w budżecie, ciasta Halibut może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bezmleczną margarynę, sól i pieprz, olej roślinny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 79 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes), oraz Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne.
Instrukcje
Ziemniaki ugotować w lekko osolonej wrzącej wodzie do miękkości.
Odcedzić i przenieść do dużej miski.Ziemniaki rozgnieść i lekko ostudzić.Podczas gdy ziemniaki są chłodzenia, stopić margarynę w średnim patelni na średnim ogniu.
Dodać zieloną cebulę i gotować przez 3 do 4 protokół, lub aż zmięknie.
Usunąć cebulę, dodać halibuta i gotować, aż nieprzezroczyste przez cały, łamanie ryby na kawałki podczas gotowania.
Dodaj zieloną cebulę i halibuta, wraz z pozostałą margaryną z patelni, do ziemniaków.
Dodać ubite jajko i 2 łyżki polenty. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Uformuj mieszaninę w 16 ciast (2-1 / 2 cale szerokości), używając 1/4 porcji szklanki, aby uformować każde ciasto.
Posypać pozostałą polentę na dużym talerzu, i lekko płaszcz ciasta rybne w polenta.
Rozgrzej cienką warstwę oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać ciasta rybne w partiach, gotowanie około 3 do 4 minut na stronie, aż rumiane i gotowane przez.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.