Ciasta Abalone

Ciasta Abalone
Ten przepis służy 10 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, oleju canolan, skórki limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sautéed Abalone, Duszone grzyby z Abalonem, oraz Abalone Chicken Congee.

Instrukcje

1
Umieść abalone w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Przekładamy abalone do miski, dodajemy jajko i kolejne 5 składników. Wymieszać skórkę z limonki i kolejne 7 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz soki cytrusowe. Powoli dodawać sok, aż mieszanina będzie lekko mokra, ale nadal trzyma się razem. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
4
Uformować schłodzoną mieszankę na 10 kulek (rozmiar piłki golfowej); lekko zwinąć w panko bułkę tartą. Spłaszcz kulki, aby utworzyć paszteciki o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
RolkaRolka
5
Wlać olej do żeliwnej patelni na głębokość 1 cala; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Smaż paszteciki, partiami, 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
7
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
8
Przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku 200. Powtórz procedurę z pozostałymi pasztecikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać z sosem koperkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
KoperKoper
10
* Azjatyckie sklepy spożywcze niosą Panko bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn