Ciabatta francuskie tosty z marmoladą

Ciabatta francuskie tosty z marmoladą
Francuskie tosty Ciabatta z marmoladą może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sok pomarańczowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Migdałowy Tost Francuski Ciabatta, Tosty francuskie ciabatta z konfiturami malinowymi, oraz Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść sok pomarańczowy i marmoladę w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MarmoladaMarmolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
3
Mleko, cynamon i jajka połączyć w płytkim naczyniu; wymieszać trzepaczką. Kromki chleba zanurzyć w mieszaninie jaj; niech kromki stać w mieszaninie jaj 20 sekund z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
ChlebChleb
JajkoJajko
MlekoMleko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Miejsce 4 kromki chleba na patelni; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką masła i kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Skropić syropem z Marmolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
SyropSyrop
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn