Ciabatta francuskie tosty z marmoladą
Francuskie tosty Ciabatta z marmoladą może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sok pomarańczowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Migdałowy Tost Francuski Ciabatta, Tosty francuskie ciabatta z konfiturami malinowymi, oraz Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść sok pomarańczowy i marmoladę w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do duszenia.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Mleko, cynamon i jajka połączyć w płytkim naczyniu; wymieszać trzepaczką. Kromki chleba zanurzyć w mieszaninie jaj; niech kromki stać w mieszaninie jaj 20 sekund z każdej strony.
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Miejsce 4 kromki chleba na patelni; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką masła i kromkami chleba.
Skropić syropem z Marmolady.