Churros Z Sosem Kokosowym
Churros z sosem kokosowym może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jaj, mąka, vanillan ekstrakt, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Hiszpańska gorąca czekolada z Churros kokosowym, Churros de Queso (Churros serowe), oraz Churros z sosem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj sos: skondensowane mleko gotuj w średnim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż zmieni kolor karmelu i zacznie odrywać się od boków patelni, 10 do 15 minut. Stopniowo dodawać mleko kokosowe i ubijać, aż będzie gładka, o 5 protokół; odstawić. (Sos można schłodzić w lodówce, przykryty, do 2 dni; podgrzać przed podaniem.)
Zrobić churros: mleko, masło, cukier, wanilia i sól zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając, aż masło rozpuści się, a cukier się rozpuści. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; dodaj mąkę i energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż mieszanina zbierze się w błyszczącą kulkę, około 1 minuty.
Przenieść do dużej miski i ostudzić lekko, o 5 protokół. Ubić jajka pojedynczo mikserem.
Przenieść ciasto do worka rurowego wyposażonego w końcówkę Gwiazdy o średnicy 1/2 cala.
Płytkie naczynie napełnij cukrem do obsypania churros (około 1/2 szklanki).
Podgrzać około 2 cale oleju roślinnego w szerokim rondlu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 350 stopni F. Praca w partiach około 6, rury 3-calowe długie segmenty ciasta do gorącego oleju; użyj noża, aby odciąć segmenty. Smażyć, obracając raz, do złotego koloru, około 3 minut na partię. (Powrót oleju do 350 stopni F między partiami.)
Przełożyć na wyłożoną papierowym ręcznikiem płytkę, aby na krótko odsączyć, a następnie zwinąć cukier.
Podawać z sosem kokosowym.