Chunky Tomato ' n ' grilled corn Bisque
Chunky Tomato ' n ' grillowana kukurydza Bisque może być tylko zupa szukasz. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, szalotka, ser, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Chunky Tomato-Basil Bisque, Grillowana kukurydza i pieprz Bisque, oraz Biszkopt krabowy z awokado, pomidorem i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 Łyżkę. masło z olejem w holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać szalotki, i smażyć 3 do 5 minut lub aż szalotki są miękkie. Wymieszać z czosnkiem i pastą pomidorową i podsmażyć 1 minutę.
Dodaj pomidory, cukier, i bazylia, i smażyć 3 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, sól i pieprz. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; odkryć i dusić, mieszając często, 30 minut. Wymieszać w 3/4 szklanki śmietany, i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 15 protokół.
W międzyczasie połącz pokruszony niebieski ser i pozostałe 3 łyżki. masło w małej kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 25 sekund lub aż ser topi.
Trzepaczka do dobrze wymieszane.
Wymieszać równomiernie na kukurydzę.
Przykryć zimny ruszt natryskiem do gotowania i umieścić na grillu na średnim ogniu (350 do 400). Ułóż kukurydzę na ruszcie do gotowania i grilluj 12 minut, obracając co 3 minuty lub aż do zakończenia.
Odstawić 5 minut. Trzymaj każdą grillowaną kolbę pionowo na desce do krojenia i ostrożnie tnij w dół, tnąc jądra z kolby. Odrzuć kolby. Pestki wymieszać z zupą.
Zupę z kadzi przełożyć do miseczek i równomiernie skropić pozostałą śmietaną.
Dekorować, w razie potrzeby.