Chunky Potato-and-Swiss Chowder
Chunky Potato-and-Swiss Chowder jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, ząbki czosnku, złoty ziemniak yukon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Chunky Potato-Crab Chowder, Chunky Corn Chowder z kapustą i słodkimi ziemniakami, oraz Chunky Veggie Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj por i czosnek; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Wmieszać ziemniaki i kolejne 4 składniki (ziemniaki przez liście laurowe); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości. Odrzuć liście laurowe.
Połowę mieszanki ziemniaków umieścić w blenderze i proces do uzyskania gładkiej masy. Na patelnię wrzucić puree ziemniaczane, dodać ryż i pozostałe składniki z wyjątkiem pietruszki. Gotować na średnim ogniu, aż ser się rozpuści.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.