Chunky Chicken-Zupa Z Makaronem Warzywnym

Chunky Chicken-Zupa Z Makaronem Warzywnym
Chunky Chicken-zupa z makaronem warzywnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 726 kalorii, 43g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, kurczak, evoo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Chunky Chicken Noodle Soup, Chunky Chicken Noodle Soup, oraz Chunky Chicken Noodle Soup.

Instrukcje

1
Podgrzać garnek do zupy z EVOO na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać marchew, seler i cebulę. Gotować, częściowo przykryte, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj liść laurowy, cukinię i trochę soli i pieprzu. Częściowo przykryć i gotować 5 minut więcej. Następnie dodać czosnek i pory. Wymieszać 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj koncentrat pomidorowy i mieszaj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać starte pomidory, kurczaka i bulion. Doprowadzić do niskiego wrzenia, dostosować sól i pieprz do smaku, ostudzić i przechowywać. Podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
6
Aby służyć, podgrzać średni garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron do al dente, 5 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Odcedzić i wrzucić makaron z masłem, ziołami i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
8
Do zupy dodać trochę skórki cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Umieść mały kopiec makaronu w każdej misce i chochli chunky kurczaka i zupy jarzynowej na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa JarzynowaZupa Jarzynowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Umieść kurczaka w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodać pieprz, seler, czosnek, liść laurowy, marchew, cytrynę, cebulę i wiązkę ziół wiązaną sznurkiem, posypać solą. Kurczak zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiego, toczenia gotować na wolnym ogniu. Dusić od 1 godziny do 1 godziny 15 minut, następnie schłodzić kurczaka w wywarze. Odcedzić wywar, odrzucając warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Usuń kurczaka w dużych kawałkach ze skóry i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
13
Połowę mięsa pokroić na kawałki wielkości kęsa do zupy. Cienko pokroić lub wyciągnąć pozostałe mięso i zarezerwować do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocały czarny pieprzcały czarny pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1marchewka obrana i grubo posiekanamarchewka obrana i grubo posiekana2marchew, obrana, poćwiartowana wzdłuż, pokrojona na kawałki o grubości 1/2 calamarchew, obrana, poćwiartowana wzdłuż, pokrojona na kawałki o grubości 1/2 cala2(mequite, hikora lub olcha)seler grubo posiekanyseler grubo posiekany3(mequite, hikora lub olcha)seler z liściastymi wierzchołkami, rozlany wzdłuż, pocięty na kawałki o grubości 1/2 calaseler z liściastymi wierzchołkami, rozlany wzdłuż, pocięty na kawałki o grubości 1/2 cala2Średnia żółta cebula, posiekanakurczak / płyny do kłusowania z Kłusowanego kurczakakurczak / płyny do kłusowania z Kłusowanego kurczaka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana pietruszka lub natka pietruszki i koperek w połączeniudrobno posiekana pietruszka lub natka pietruszki i koperek w połączeniu2Spód: okruszki z herbatników grahamEVOOEVOO1świeży liść laurowyświeży liść laurowy1łyżka czerwony ocet winnyświeży liść laurowyświeży liść laurowy2goździkiczosnek rozgniecionyczosnek rozgnieciony2goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach2pory, połówki wzdłuż, pokrojone na pół calapory, połówki wzdłuż, pokrojone na pół cala1cytryna w plasterkachcytryna w plasterkach6trochę posiekanej cukiniiTrochę skórki cytrynowej, do dekoracjiTrochę skórki cytrynowej, do dekoracji1łyżka czerwony ocet winnycebula, pokrojona w kostkę 1/2 calacebula, pokrojona w kostkę 1/2 cala1cebula, obrana i poćwiartowanacebula, obrana i poćwiartowana6trochę posiekanej cukiniiZiołowy pęczek pietruszki, rozmarynu i tymiankuZiołowy pęczek pietruszki, rozmarynu i tymianku6trochę posiekanej cukiniiSólSól6trochę posiekanej cukiniiSól i pieprzSól i pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2largespomidory, tarte na dużej stronie tarki pudełkowejpomidory, tarte na dużej stronie tarki pudełkowej2kilogramy1 5-funtowy cały kurczak, pokrojony na 8 kawałków1 5-funtowy cały kurczak, pokrojony na 8 kawałków227papryka habaneromakaron jajeczny extra-widemakaron jajeczny extra-wide1do średniej cukinii, ćwiartowane wzdłuż i pokrojone na kawałki o grubości 1/2 calado średniej cukinii, ćwiartowane wzdłuż i pokrojone na kawałki o grubości 1/2 cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn