Chudy Fettuccine Alfredo
Przepis Chudy Fettuccine Alfredo może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 40 minut. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 331 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, mleko, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chudy Fettuccine Alfredo, Chudy Fettuccine Alfredo, oraz Chudy Fettuccine alfredo ze szpinakiem.
Instrukcje
Gotuj fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Odcedzić; wrócić do rondla. Przykryć, aby utrzymać ciepło; odstawić.
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj mleko, mąkę, sól, czarny pieprz i czerwony pieprz trzepaczką do uzyskania gładkiej masy. W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, stale mieszając (nie palić). Trzepaczką wymieszać mieszaninę mleka z masłem w rondlu. Gotować i mieszać na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje.
Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia. Wymieszać z parmezanem do rozpuszczenia.
Polać fettuccine; wrzucić do płaszcza.
Posypać natką pietruszki.