Chude Pieczarki faszerowane serem i boczkiem

Chude Pieczarki faszerowane serem i boczkiem
Chudy ser i boczek nadziewane pieczarki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 52 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Mieszanka boczku, pietruszki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczarki Faszerowane Boczkiem I Serem, Pieczarki faszerowane serem i bekonem, oraz Pieczarki faszerowane boczkiem i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usunąć łodygi z grzybów; czapki rezerwowe. Posiekać tyle łodyg do środka 3/4 szklanki. Wyrzucić Pozostałe łodygi lub zarezerwować do innego użytku. W dużej misce, wrzucić czapki grzybowe z vinaigrette; umieścić boki łodygi w dół w ungreased 15x10x1-calowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć; spuścić.
5
W międzyczasie, w 10-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
6
Usunąć i wyrzucić kapiele z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
W tej samej patelni, ciepła 1 łyżeczka oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać cebulę i posiekane łodygi grzybów; gotować 4 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
9
W średniej misce, mieszać mieszankę cebuli, boczek, sery i musztarda, aż dobrze wymieszane. Mieszankę łyżką do czapek grzybowych; umieścić wypełnione boki do góry na patelni. W małej misce wymieszaj bułkę tartą i pozostałą 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek; wymieszaj natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzybyGrzyby
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PatelniaPatelnia
10
Posypać mieszaniną okruchów chleba na wypełnionych czapkach grzybowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
ChlebChleb
11
Piec 10 do 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn