Chuda Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Chuda Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Chuda Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana wymaga o 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 180 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukier, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 34%. Spróbuj Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart, umieścić ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wodę tylko na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić pod przykryciem, 25 do 30 minut lub do miękkości.
4
Odcedzić; lekko ostudzić.
5
Pokroić w plasterki.
6
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Boczek posiekać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
8
Usunąć i wyrzucić kapie z boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać olej; podgrzać na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
10
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z mąką, cukrem, solą, nasionami selera i pieprzem. Stopniowo mieszaj w wodzie, occie i musztardzie. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż bąbelki i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CebulaCebula
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
11
Wymieszać z ziemniakami i boczkiem. Gotować, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Podawać, posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek

Polecane wino: Dornfelder, Riesling

Niemiecki bardzo dobrze współpracuje z Dornfelderem i Rieslingiem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red z oceną 3,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Odbicie promieni słonecznych od rzeki Rhein pomaga dojrzewać te obfite czerwone winogrona, tworząc w ten sposób pełne wino o Smaku ciemnoczerwonych owoców z dobrze zbalansowaną słodyczą.Ciesz się lekko schłodzonym samodzielnie lub z serami, makaronem sałatkowym i rybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn