Chuda Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Chuda Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana wymaga o 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 180 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukier, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 34%. Spróbuj Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart, umieścić ziemniaki.
Dodaj wodę tylko na pokrycie.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Dusić pod przykryciem, 25 do 30 minut lub do miękkości.
Odcedzić; lekko ostudzić.
Tymczasem, w 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Boczek posiekać; odstawić.
Usunąć i wyrzucić kapie z boczku z patelni.
Dodać olej; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z mąką, cukrem, solą, nasionami selera i pieprzem. Stopniowo mieszaj w wodzie, occie i musztardzie. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż bąbelki i zgęstnieje.
Wymieszać z ziemniakami i boczkiem. Gotować, często mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Podawać, posypać natką pietruszki.