Chrupki z szynką i goudą

Chrupki z szynką i goudą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupki z szynki i Gouda ciasto spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, ser gouda, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Goudan W Cieście Francuskim, Ptysie, oraz Ptysie Z Ciasta Choux.

Instrukcje

1
Piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ciasta.
3
Pokrój ciasto na okręgi za pomocą okrągłego foremki do ciastek lub kółka do ciasta o średnicy 2 1/2 do 3 cali. Łyżka około 1 zaokrąglona łyżeczka mieszanki szynki na środku każdego koła; krawędzie pędzla wodą. Złóż każdy okrąg nad wypełnieniem, naciskając krawędzie, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
4
Umieść w nieczystej galaretce Roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn