Chrupiące Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj chrupiące puree ziemniaczane. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, panko, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Puree Ziemniaczane, Puree Ziemniaczane, oraz Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj zieloną cebulę na patelnię, i gotować 2 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
W średniej misce umieścić puree ziemniaczane. Wymieszać z cebulą, serem, solą, pieprzem i boczkiem. Podzielić mieszaninę ziemniaków na 6 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieść panko w płytkim naczyniu. Dredge paszteciki w panko.
Umieścić paszteciki na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 12 minut. Ostrożnie obrócić paszteciki nad; piec dodatkowe 12 minut lub aż złoty.