Chrupiące Pasty Warzywne

Chrupiące Pasty Warzywne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj chrupiącego pasty warzywnego. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz serek śmietankowy, seler, ogórek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Spróbuj Chrupiący Dip Warzywny, Chrupiąca Sałatka Warzywna, oraz Chrupiąca Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić warzywa w małym durszlaku lub sitku; dobrze odcedzić. W małej misce ubić serek śmietankowy i sok z cytryny, aż do wymieszania. Wymieszać z warzywami i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WarzywaWarzywa
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn