Chrupiące Jabłko-Żurawina

Chrupiące Jabłko-Żurawina
Chrupiące jabłko z żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, jabłka granny smith i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Żurawina Jabłko Crisp, Żurawina Jabłko Crisp, oraz Chrupiące Jabłko-Żurawina.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) masło 8 calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
2
W dużej misce wymieszaj jabłka, żurawinę, biały cukier, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieścić równomiernie w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
W tej samej misce, połączyć owies, mąkę i brązowy cukier. Widelcem wymieszać z masłem, aż będzie kruchy. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Posypać jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 50 minut, lub aż polewa będzie złoty kolor, a jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan Plus Trochę Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn