Chrupiące gruszki pomarańczowe
Orange Pear Crisp wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 275 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,51 USD za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup skórkę pomarańczową, mąkę, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt imponujący wynik wynoszący 13%. Podobne przepisy to chrupiąca chrupiąca gruszka z pomarańczą i pigwą, chrupka z gruszką i pigwą z pomarańczą oraz chrupka z gruszką.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj gruszki, mąkę, substytut cukru, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową. Włóż łyżkę do 8-calowego naczynia. kwadratowe naczynie pokryte sprayem kuchennym.
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów graham, substytut cukru, mąkę i cynamon; wymieszać z masłem.
Posypać mieszanką gruszkową.
Piec w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do momentu, aż polewa będzie chrupiąca i lekko rumiana.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Wyraźne w menu? Spróbuj połączyć z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "