Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj chrupiące ciasteczka z kawałkami czekolady. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz sól koszerna, brązowy cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe, Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe, oraz Chrupiące Ciasteczka Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Mąkę, sól i sodę wymieszać w średniej misce.
Beat masło, olej roślinny, cukier drobny i brązowy cukier w misce z mikserem na średniej prędkości, aż kremowy, o 5 protokół (użyj mocowania łopatka do miksera stoisko). Mieszanina będzie wyglądać nieco oddzielone w tym momencie. Ubić w 1 łyżeczkę wody i wanilię, aż będzie gładka. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej I beat w jaja jeden na raz, aż tylko włączone (Nie przegotować). Beat w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Wymieszać w czekoladzie chipsy ręcznie.
Upuść łyżki ciasta na przygotowane blachy do pieczenia, o 3 cale od siebie.
Piec do głębokiego złoty kolor, o 20 protokół, obracając blachy do pieczenia w połowie.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika i ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia.