Chrupiąca Sałatka z kapusty to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, ząbki czosnku, kapusta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka Z Kapusty, Chrupiąca Sałatka Z Kapusty, oraz Chrupiąca Sałatka Z Kapusty Napa.
Instrukcje
1
W dużej misce rozgnieść anchois i czosnek na pastę. Rozgnieść w occie winnym, następnie powoli wymieszać z olejem roślinnym. Złożyć zieloną i czerwoną kapustę i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sardele
Na 1 Ananasa
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Podawać w temperaturze pokojowej lub lekko schłodzone.