Chrupiąca Kremowa Zapiekanka Z Kopru Włoskiego

Chrupiąca Kremowa Zapiekanka Z Kopru Włoskiego
Chrupiąca kremowa zapiekanka z kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 314 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 180 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, pietruszka z płaskim liściem, Robot kuchenny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiący kurczak zawinięty w boczek z trzema serami kremowe Risotto i sałatka z kopru włoskiego z rukolą, Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, oraz Zapiekanka z kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. w dużej patelni połącz koper włoski, śmietanę i wodę. Doprawić solą i pieprzem. W dużej misce, wymieszać razem bułkę tartą, Pecorino Romano, pietruszka, oliwa z oliwek, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić mieszaninę kopru włoskiego na wolnym ogniu, często mieszając, a następnie przenieść do 2-quart owalne naczynie zapiekanki. Wierzch kopru włoskiego wymieszać z bułką tartą i ułożyć na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec, aż polewa będzie złoty i chrupiące, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn