Chrupiący Pieczony Koper Włoski
Chrupiący pieczony koper włoski może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wino, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Magazyn Food & Wine ' s chrupiący pieczony koper włoski, Chrupiąca Sałatka Z Kopru Włoskiego, oraz Chrupiąca Sałatka Z Zimowej Kapusty I Kopru Włoskiego.
Instrukcje
Na 2 dużych blachach do pieczenia skropić koper włoski 1/2 szklanki oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Piec przez 45 minut, aż zmiękną.
Na patelni, toast panko na umiarkowanym ogniu, aż złoty, 3 protokół.
Przełożyć do miski, wymieszać z serem i mąką.
W tej samej patelni, roztopić masło.
Dodać czosnek, szalotki i tymianek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek zmięknie, 5 protokół; dodać do panko. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki oleju i pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż połowę kopru włoskiego w szklanym lub ceramicznym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali.
Wlać wino na koper włoski, a następnie posypać połowę panko na wierzchu. Powtórz z pozostałym koprem włoskim i panko. Przykryć i piec 20 minut, następnie zdjąć folię i piec 10 minut dłużej, aż polewa jest rumiane i chrupiące.