Chorizo słodko-kwaśne
Słodko-kwaśne Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka brązowego cukru, octu winnego, wędliny chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Chorizo Nadziewane Poblano Chiles ze słodko-kwaśnym Escabeche, Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem słodko-kwaśnym boczkiem, oraz Bezmięsne danie słodko-kwaśne z tofu i słodkimi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój chorizo na 1/2 cala grube rundy.
Dodaj olej rzepakowy do dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, cebula i chorizo i gotować przez 2 minut. Wymieszaj rodzynki, ocet winny czerwony, brązowy cukier i wodę. Gotować, aż chorizo jest ogrzewany przez i ciecz zmniejszyła się nieznacznie, o 10 protokół.
Przełożyć do naczynia i podawać.