Chocolate Chip Butterscotch Pie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 834 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan extract, sól, ciężki krem, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Tort czekoladowo-czekoladowy z puszystym polewą czekoladową Marshmallow.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Do sosu butterscotch: roztopić masło w garnku z sosem na średnim ogniu.
Dodaj brązowy cukier, syrop kukurydziany i sól. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i mieszać aż złoty bursztyn w Kolorze, o 10 do 15 protokół.
Zdjąć z ognia i powoli mieszać w śmietanie.
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
Do nadzienia: dodaj ser mascarpone i śmietanę do dużej miski i wymieszaj.
Dodać cukier, wanilię i sól.
Ubijać do miękkich szczytów, a następnie złożyć w czekoladowych wiórkach.
Wlać nadzienie do skórki, wygładzając powierzchnię ciasta. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny i podawać skropione sosem toffi.