Chocolate Cherry Cream-Filled Log

Chocolate Cherry Cream-Filled Log
Chocolate Cherry Cream-Filled Log trwa około 55 minut od początku do końca. Za 51 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką bitą polewę, ekstrakt z wanillanu, nadzienie do ciasta wiśniowego i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chocolate Cherry Lincoln Log, Pączki Z Kwaśną Śmietaną Wypełnione Dżemem Wiśniowym, oraz Pączki Z Kwaśną Śmietaną Wypełnione Dżemem Wiśniowym.

Instrukcje

1
Umieść białka w małej misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Wyłóż nasmarowany 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia z woskowanym papierem; nasmaruj Papier i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużej misce ubijaj żółtka z dużą prędkością przez 5 minut lub do uzyskania gęstej i cytrynowej konsystencji. Stopniowo ubijaj w 1/3 szklanki cukru. Ubij wanilię. Mąkę, kakao do pieczenia, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiej dwa razy; stopniowo dodawać do mieszanki żółtkowej na przemian z 1/3 szklanki wody, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CytrynaCytryna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małej misce z czystymi bijakami ubij białka na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w 1/2 szklanki cukru, po 1 łyżce stołowej, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo Złóż ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozprowadź równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 375° przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu. Ostudzić przez 5 minut. Odwróć na ręcznik kuchenny posypany cukrem cukierniczym. Delikatnie zdejmij woskowany papier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PiekarnikPiekarnik
6
Zwiń ciasto w stylu galaretki ręcznikowej, zaczynając od krótkiego boku. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
Do nadzienia w małej misce połącz 1 szklankę nadzienia do ciasta i bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozwiń ciasto; równomiernie rozprowadź nadzienie na cieście do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
9
Zwiń ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
10
Połóż szew stroną do dołu na półmisku do serwowania.
11
Do glazury rozpuść masło; ubij kakao i wodę, aż będzie gładka. Gotuj, aż lekko zgęstnieje (nie gotuj).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
GlazuraGlazura
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Stopniowo ubij cukier cukierniczy i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Polej ciasto; chłód. Tuż przed podaniem łyżka 1/2 szklanki nadzienia do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
14
Podawać z pozostałym nadzieniem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn