Chleb Ziołowy

Chleb Ziołowy
Chleb ziołowy zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 6G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką parmezan, koperek, zakwas i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, który można poprawić. Podobne przepisy to Maszyna do chleba Herb and crunch chleb pszenny, Pieczenie chleba: chleb Fetanowy i ziołowy, oraz Maszyna Do Chleba Świeży Chleb Ziołowy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozłóż po jednej stronie każdego kromki chleba; zawiń Bochenek w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn