Chleb z rodzynkami Małgorzaty

Chleb z rodzynkami Małgorzaty
Chleb z rodzynkami Małgorzaty wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 95 centów za porcję, dostajesz chleb, który serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 920 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sodę oczyszczoną, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Spróbuj Chleb z rodzynkami Małgorzaty, Chleb z rodzynkami dla miłośników rodzynek, oraz Złoty rodzynek i porzeczka Irlandzki brązowy chleb {chleb pszenny} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
Mocno posmaruj i mąka wnętrzności trzech pustych puszek o wadze 15 uncji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
W średniej żaroodpornej misce do mieszania wlać wrzącą wodę do rodzynek i sody oczyszczonej. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
W średniej misce przesiać mąkę, cukier i sól. Wymieszać z otrębami okruchy płatków. Lekko ubić jajko z olejem i wymieszać z mieszaniną mąki. Wymieszać schłodzone rodzynki i wodę. Podziel ciasto równomiernie między 3 puszki, wypełniając około trzech czwartych drogi w górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
OtrębyOtręby
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Piec na najniższym stojaku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Ostudzić przez około 10 minut i przeciągnąć nóż wzdłuż boków puszki, aby usunąć. Jeśli pakujesz jako prezenty, po prostu zapakuj w puszkę!
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn