Chleb Z Orzechami Bananowymi

Chleb Z Orzechami Bananowymi
Chleb z orzechami bananowymi może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj 9-na 5-calową patelnię bochenkową i dolną linię patelni papierem woskowym lub pergaminem, a następnie nasmaruj papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mleko i sok z cytryny i odstawić, aż mleko się zsiadnie, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MlekoMleko
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij razem masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż blady i puszysty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do połączenia, a następnie ubić banany aż do połączenia. (
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
JajkoJajko
6
Mieszanina będzie wyglądać zsiadłe.)
7
Dodać mieszankę mąki do mieszanki bananów na przemian z mlekiem, mieszając z małą prędkością, aż ciasto będzie gładkie. Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
8
Wlać do bochenka i piec, aż drewniany kilof lub szaszłyk włożony do środka chleba wyjdzie czysty, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
SzaszłykiSzaszłyki
9
Schłodzić chleb na patelni na stojaku 20 minut, a następnie odwrócić chleb na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wyjmij papier i obróć chleb z prawej strony na stojaku, aby całkowicie ostygł.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
1
Przechowuje chleb, owinięty w folię, w temperaturze pokojowej 4 dni lub zamrożony 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn