Chleb Z Karczochami Szpinakowymi
Chleb ze szpinakiem wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 193 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz toskańskie karczochy ogrodowe w wodzie, rolkach, wodzie i kilku innych rzeczach, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Chleb Z Dipem Karczochowo-Szpinakowym, Chleb Z Karczochami Szpinakowymi, oraz Dip szpinakowy z karczocha w misce na chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu, aż będzie gładka.
Dodaj jogurt, mieszaj do uzyskania gładkiej konsystencji. Rezerwa.
Umieść szpinak i 2 łyżki wody w średniej misce. Przykryć folią i kuchenką mikrofalową na 2 minuty. Pozostawić na 1 minutę, a następnie odcedzić, ściskając szpinak, aby usunąć nadmiar wody. Pozostawić do ostygnięcia.
Szpinak i karczochy posiekać. Złóż do mieszanki twarogu.
Dodaj cebulę w proszku, czosnek w proszku, sól, 1/4 szklanki mozzarelli i parmezanu.
Francuski chleb pokroić na pół. Lekko wydrążona każda połowa, usuwając część chleba ze środka. Napełnij mieszanką karczochów szpinakowych i wyrównaj nadzienie.
Posypać pozostałą mozzarellą.
Nadziewane bochenki ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec przez 15-20 minut, aż nadzienie będzie bąbelkowe, a ser na wierzchu lekko rumiany. Przed krojeniem i podaniem pozostawić do ostygnięcia na kilka minut.