Chleb Z Herbatą Żurawinowo-Cytrynową
Chleb z herbatą żurawinowo-cytrynową może być tylko napojem, którego szukasz. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 275 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Żurawinowy Cytrynowy, Szybki Chleb Cytrynowo-Żurawinowy, oraz Chleb Jogurtowy Żurawinowy Cytrynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 2 (8x4-inch) Patelnie bochenek z gotowania sprayu; posypać 1 1/2 łyżeczki cukru granulowanego w każdej patelni.
W małej misce wrzucić 2 łyżki ciasta wymieszać z żurawiną. W dużej misce, beat pozostałe ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia; beat 2 minuty na dużej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z żurawiną. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 1 godziny 30 minut.
W średniej misce ubić serek śmietankowy, cukier puder, mleko i sok z cytryny, aż stanie się gładki i wystarczająco cienki, aby mżeć.
Polać chlebem glazurą, pozwalając niektórym skropić boki.
Posypać skórką z cytryny.