Chleb Z Cukinią Jagodową

Chleb Z Cukinią Jagodową
Chleb z cukinią jagodową może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 963 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukinii, sól, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Chleb Z Cukinią Jagodową, Chleb Z Cukinią Jagodową, oraz Chleb Z Cukinią Jagodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 4 Patelnie mini-bochenkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić razem jajka, olej, wanilia, i cukier. Złóż cukinię. Ubić mąkę, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i cynamon. Delikatnie złóż jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
CynamonCynamon
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przełożyć do przygotowanych patelni mini-bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec 50 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony w środek bochenka wyjdzie czysty. Schłodzić 20 minut w patelniach, a następnie obrócić na stojaki z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn