Chleb Rozmarynowo-Jabłkowy

Chleb Rozmarynowo-Jabłkowy
Rozmaryn-chleb jabłkowy może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szybkie drożdże, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Maszyna Do Chleba Chleb Ziemniaczano-Rozmarynowy, Chleb Rozmarynowy, oraz Tarta Jabłkowa Z Rozmarynem.

Instrukcje

1
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Połączyć 2 3/4 szklanki mąki, sól, rozmaryn, i drożdże w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj wodę, mieszając, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na obsypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk. Przykryj i pozostaw 5 minut. Zagnieść w jabłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
4
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryj i pozostaw 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Kształt ciasta do bochenka; umieścić ciasto w 8 1/2 x 4 1/2-calowy patelni Bochenek pokryte sprayem do gotowania. Delikatnie wcisnąć ciasto na patelnię; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
7
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia rozmiaru.
8
Piec w 375 przez 45 minut lub aż chleb jest lekko rumiane i brzmi puste po naciśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wierzch posmarować masłem. Schłodzić na patelni 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn