Chleb pszenny w wersji Country Crust wymaga ok. 3 godziny i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 1341 kalorii, 34g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, mąki chlebowej, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Pam ' s Country Crust Bread, Cheddar, boczek i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym, oraz Rolki Obiadowe W Stylu Country Z Pełnoziarnistej Maślanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć drożdże, ciepłą wodę i 2 łyżeczki. cukier w misce wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego; odstawić 5 minut. Wymieszać jajka, 3 Składniki, 3 szklanki mąki pszennej i pozostały cukier. Ubijaj ciasto ze średnią prędkością, za pomocą uchwytu łopatkowego, aż będzie gładkie. Stopniowo ubijaj w 3 do 3 1/2 szklanki mąki chlebowej, aż powstanie miękkie ciasto.
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ciasto wyłożyć na dobrze obsypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 8 do 10 minut), posypując powierzchnię mąką w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Umieścić ciasto w lekko nasmarowanej dużej misce, obracając się do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, około 1 godziny lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Punch
5
Rozwałkuj każde ciasto na pół w prostokąt o wymiarach 18 x 9 cali. Zaczynając od 1 krótkiego końca, ciasno zwinąć każdy prostokąt, galaretkę, naciskając, aby uszczelnić krawędzie podczas toczenia. Szczypta końce ciasta do uszczelnienia, a kończy się tuck pod ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą Perłą
6
Umieść każdą rolkę ciasta, szew w dół, w lekko nasmarowanej patelni bochenkowej 9 x 5 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
7
Blaty pędzla z olejem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala